Color Schemes

GateRO 10X - Ghidul Utilizatorului

GateRO10x este un router care schimbă date în rețea între mai multe interfețe de rețea industriale, inclusiv servicii de cloud InteliS prin Cellular/Satelit:

Serial RS485, suportă Modbus/RTU/ASCII
Intrare Ethernet, suportă Modbus/TCP
Cellular, pentru serviciu de cloud InteliS
GPS
LoraNET, pentru senzori WAN
AIR-WNet, pentru reţele de tip WSN

Color Schemes

GateRO 30X - Ghidul Utilizatorului

GateRO30X este un router care schimbă date în rețea între mai multe interfețe de rețea industriale, inclusiv servicii de cloud InteliS prin Cellular/Satelit:

5 seriale (RS232/422/485), suportă Modbus/RTU/ASCII, decodează stringuri ASCII prin utilitarul ProtocolBuilder
2 reţele CAN fieldbus, decodează stringuri ASCII
2 intrări Ethernet, suportă Modbus/TCP, serviciu de cloud InteliS
Cellular, pentru serviciu de cloud InteliS

GateRO301 permite interconectarea dispozitivelor (PLC-uri, senzori inteligenți, SCADA) care lucrează pe diferite protocoale sau tehnologii / viteze. Toate conexiunile dintre dispozitivele GateRO și sistemul de cloud InteliS asociat sunt criptate folosind cripto-cip-urile încorporate hardware. Nivelul de securitate al algoritmilor criptografici este același cu cel utilizat în domeniul serviciilor bancare electronice.

Color Schemes

GateRO 40X - Ghidul Utilizatorului

GateRO40x este un router care schimbă date în rețea între mai multe interfețe de rețea industriale, inclusiv servicii de cloud InteliS prin Cellular/Satelit

2 seriale (RS232/422/485), suportă Modbus/RTU/ASCII, decodează stringuri ASCII prin utilitarul ProtocolBuilder
2 interfețe Ethernet, suportă Modbus/TCP, serviciu de cloud InteliS
1 GPS
Cellular, pentru serviciu de cloud InteliS

GateRO401 permite interconectarea dispozitivelor (PLC-uri, senzori inteligenți, SCADA) care lucrează pe diferite protocoale sau tehnologii / viteze. Toate conexiunile dintre dispozitivele GateRO și sistemul de cloud InteliS asociat sunt criptate folosind cripto-cip-urile încorporate hardware. Nivelul de securitate al algoritmilor criptografici este același cu cel utilizat în domeniul serviciilor bancare electronice.